Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 icon_widget_image Mega-Iso Spouwmuurisolatie, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 785 83 33 icon_widget_image info@mega-iso.nl
Image Alt
Vraag ons naar welke isolatie mogelijkheden er zijn!

Spouw vervuiling

De specialisten van Mega Iso informeren en adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden die we te bieden.

Kennisbank

Voorkom spouwvervuiling

Voorkom Schimmel en vochtplekken

Om uw woning goed te kunnen isoleren, moet er eerst spouwmuur inspectie plaats vinden. Dit is er om achter te komen dat er geen spouwvervuiling is omdat een vervuilde spouwmuur niet geïsoleerd kan worden. Een vervuilde spouwmuur heeft namelijk een grote kans op condensatievorming op de binnenmuur. Daardoor kan er schimmel ontstaan. Om uw huis te kunnen isoleren, moet alle vuil eruit gehaald worden tot de maaiveldhoogte.

Hoe halen wij spouwvervuiling eruit?

Een aantal stenen worden eruit gehaald zodat de uitvoerders het handmatig eruit kunnen halen. Hierbij moet u denken dat er bij elke meter 2 tot 3 stenen eruit gehaald worden zodat er spouwvervuiling leeg gehaald wordt. Nadat er spouw grondig schoongemaakt is van vervuiling, worden de stenen terug gemetseld en kan er weer geïsoleerd worden.  Als er veel spouwvervuiling aanwezig is kunnen de kosten veel meer opwegen dan isolatie aan te brengen. Wij geven een eerlijke advies wanneer dit het geval is!

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?