Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 icon_widget_image Mega-Iso Spouwmuurisolatie, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 785 83 33 icon_widget_image info@mega-iso.nl
Image Alt
Vraag ons naar welke isolatie mogelijkheden er zijn!

Spouwmuur check

De specialisten van Mega Iso informeren en adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden die we te bieden.

Kennisbank

Is uw woning geschikt voor spouwmuurisolatie?

Woningen tussen 1925 en 1975

Woningen in dit bouwperiode zijn in de meeste gevallen niet geïsoleerd en hebben vaak geen spouwmuurisolatie. Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden, maar het verschilt per woning welke soort mogelijk en het meest geschikt is.

Is uw woningen met een bouwjaar van voor 1925?

Voor 1925 werden huizen nog niet tijdens de bouw geïsoleerd, maar vaak hebben deze woningen ook geen spouwmuur. Als er geen spouwmuur aanwezig is kunnen wij dan helaas ook geen isolatie aanbrengen. Heeft u wel het vermoeden dat er een spouw aanwezig is, dan kan onze adviseur langs komen om een inspectie uit te voeren.

Is uw woningen met een bouwjaar van 1925 tot 1974

Woningen die gebouwd zijn tussen 1925 en 1974 hebben meeste gevallen wel een spouwmuur. Tijdens de bouw werden deze woningen niet geïsoleerd, het kan dus zo zijn dat u een niet geïsoleerde spouwmuur heeft. Bij woningen in deze bouwperiode is spouwmuurisolatie een goede oplossing voor energiebesparing.

Investering gemiddeld binnen vier tot 5 jaar terugverdiend

Over algemeen denkt men dat spouwmuurisolatie een dure investering is, maar de kosten voor spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van het soort woning en gemiddeld al binnen vier tot vijf jaar terugverdiend.

Is uw woning gebouwd tussen 1975 en 1982

Bij dit soort woningen na 1975 tot 1982 niet tot matig geïsoleerd. De meeste woningen uit deze periode beschikken over spouwmuurisolatie en dakisolatie, maar de kwaliteit van deze isolatiewerken is vaak ondermaats vergeleken met de huidige techniek. Op dit moment zijn verschillende isolatiematerialen ontwikkeld om dit soort woningen te her isoleren.

 

 

Is uw woning gebouwd tussen 1983 en 1991

Woningen in dit bouwperiode zijn vaak matig tot goed geïsoleerd. Zo beschikken deze woningen over dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Helaas zijn de isolatiewaarden van woningen uit deze periode niet hoog, waardoor er nog steeds veel energie verloren gaat. Met de huidige isolatietechniek kunnen wij ervoor zorgen ervoor dat er alsnog veel geld en energie bespaard kan worden.

Is uw woningen gebouwd tussen 1992 en het heden

De woningen van dit periode zijn vaak goed geïsoleerd.  Zo beschikken woningen van na 1992 over een goede spouwmuurisolatie.  

 

Via onderstaande link kunt u na controleren wanneer uw woning is gebouwd.

BAG Viewer (kadaster.nl)

 

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?