Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 icon_widget_image Mega-Iso Spouwmuurisolatie, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 785 83 33 icon_widget_image info@mega-iso.nl
Image Alt

Kruipruimteisolatie

Onze diensten

Kruipruimteisolatie

Het isoleren van de kruipruimte is een veel toegepaste vorm van vloerisolatie. Echter wordt het isolatiemateriaal niet tegen de onderkant van de vloer aangebracht, maar over het algemeen los gestort in de kruipruimte. Materialen welke hiervoor veel al toegepast worden zijn losse EPS parels. Deze vorm van isolatie is zeer geschikt voor kruipruimtes met een beperkte ruimte en staat bekend om zijn vochtwerende werking. Zo kan het materiaal zelfs toegepast worden in kruipruimtes waar de omstandigheden over het algemeen zeer vochtig of zelfs nat zijn. Nog een bijkomend voordeel. De woning zal na de aangebrachte isolatie significant droger worden, wat bijdraagt aan een gezonder leefklimaat.  Bodemisolatie is met speciale apparatuur snel en eenvoudig aan te brengen. De terugverdienperiode is over het algemeen 8 jaar. Daarnaast kan het zeer interessant zijn met meerdere bewoners in een straat de bodemisolatie project collectief uit te laten voeren, waardoor de m² al snel 10% lager uitvalt.

Een ongeïsoleerde vloer en daardoor een vochtige kruipruimte zijn bronnen van nadelige effecten, zoals:

 • een hoger energieverbruik
 • last van luchtwegen
 • een koude vloer en een klam en kil leefklimaat
 • schimmelvorming en muffe lucht / stank in de woning
 • ongedierte: pissebedden, slakken, zilvervisjes, muggen
 • aantasting door zwam
 • condensvorming op de ramen

Door uw kruipruimte te isoleren met isolatieparels dringt u het energieverlies via de vloer drastisch terug. De kruipruimte blijft droog en warm. Nare luchtjes verdwijnen, schimmelvorming en schade worden voorkomen, uw woning krijgt weer een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Offerte aanvragen

  Naam verplicht
  Wat heeft u nodig? verplicht
  Emailadres verplicht
  Telefoonnummer verplicht
  Straatnaam + huisnummer
  Postcode + plaats
  Bericht

  het proces

  het proces

  OFFERTE AANVRAGEN

  Kostenloos en vrijblijvend

  Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?