Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 icon_widget_image Mega-Iso Spouwmuurisolatie, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 785 83 33 icon_widget_image info@mega-iso.nl
Image Alt
VRAAG ONS NAAR WELKE ISOLATIE MOGELIJKHEDEN ER ZIJN!

Oude isolatie verwijderen

De specialisten van Mega Iso informeren en adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden die we te bieden.

Onze diensten

Verwijderen oude isolatie

Woningen met spouwmuurisolatie, aangebracht in de jaren ’80 en ’90, komen regelmatig in aanmerking voor het herstellen van spouwmuurisolatie. De materialen, die toen als goed werden beschouwd, zijn niet meer te vergelijken met de huidige, doorontwikkelde materialen. Bij vochtige spouwmuren, waarbij de isolatie nat geworden is en op de muren schimmel aanwezig is, adviseren wij de oude spouwmuurisolatie te verwijderen en zullen wij de spouwmuur schoonmaken zodat er weer een goede basis is voor spouwmuur isolatie.

Offerte aanvragen

  Naam verplicht
  Wat heeft u nodig? verplicht
  Emailadres verplicht
  Telefoonnummer verplicht
  Straatnaam + huisnummer
  Postcode + plaats
  Bericht

  het proces

  het proces

  OFFERTE AANVRAGEN

  Kostenloos en vrijblijvend

  Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?