Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 icon_widget_image Mega-Iso Spouwmuurisolatie, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 785 83 33 icon_widget_image info@mega-iso.nl
Image Alt
Vraag ons naar welke isolatie mogelijkheden er zijn!

Natuurvriendelijk Isoleren

De specialisten van Mega Iso informeren en adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden die we te bieden.

Samen richting natuurvriendelijk isoleren

Bij Mega-Iso staan we klaar om uw te verduurzamen op een duurzame en natuurvriendelijke wijze. Niet alleen willen we uw huis comfortabeler maken, maar we zijn ook toegewijd aan het behoud van de natuur.

Tijdens het isoleren kunnen verblijfplaatsen van beschermde huismussen en vleermuizen vernietigd worden. Dat is iets wat wij van Mega Iso proberen te voorkomen.

Onze Visie:

 1. Een duurzame keuze: In Nederland kiezen duizenden woningeigenaren jaarlijks voor het verduurzamen van hun woningen door middel van isolatie. Bij Mega-ISO zien we isolatie niet alleen als een manier om aardgasgebruik te verminderen en CO2-uitstoot te beperken, maar ook als een kans om de natuur te beschermen. Wij bieden isolatie met respect voor biodiversiteit.
 2. Vernieuwende oplossingen: Bij Mega Iso zijn wij een team van getrainde experts die uw woning op een natuurvriendelijke manier willen isoleren. Door allerlei maatregelen te nemen voor de beschermde dieren, zoals flapjes zetten we een week voor de isolatie en geven wij de diertjes de kans om uit uw spouwmuur te gaan en naar hun nieuwe verblijfplaats te verhuizen.

Waarom Kiezen voor Natuurvriendelijk Isoleren?

 1. Wettelijke Bescherming: De Wet Natuurbescherming beschermt vogels en vleermuizen en het afbreken van hun verblijfplaatsen is wettelijk verboden.
 2. Milieubewust Verduurzamen: Verduurzaming is noodzakelijk, maar niet ten koste van de natuur. Natuurvriendelijk isoleren is de brug tussen wetgeving en milieubewust handelen. Bij Mega Iso geloven we dat een goed geïsoleerd huis en een gezonde planeet hand in hand gaan.

Hoe Realiseren We Natuurvriendelijk Isoleren?

 1. Onze adviseurs gaan verder dan isolatieoplossingen. Ze bieden advies op maat voor natuurvriendelijk isoleren, inclusief gedetailleerde kostenoverzicht. U ontvangt een gespecialiseerde offerte die past bij uw behoeften.
 2. Voordat we isoleren, maken we uw woning natuurvrij zonder de dure ecologisch onderzoek. We plaatsen speciale flappen voor openingen die ervoor zorgen dat de vogels en vleermuizen uit kunnen vliegen maar niet meer terug naar binnen kunnen. Tot slot zorgen we voor nieuwe verblijfplaats voor de dieren.
 3. Wij zorgen namelijk voor dat de dieren de kans krijgen om weg te vliegen voordat we beginnen met isoleren.
 4. Mega Iso is bedreven in isolatiewerkzaamheden met minimale verstoring van zowel de natuur als uw dagelijkse leven. U krijgt optimale isolatieprestaties zonder concessies te doen aan uw comfort.
 5. Voor woningen met beschermde dieren regelt Mega Iso ontheffingen in de deelnemende gemeenten. Uw isolatieproject wordt professioneel afgehandeld. Als uw gemeente geen ontheffing heeft dan kunt u uw woning alsnog op een natuurvriendelijke manier isoleren.

Seizoensgebonden Zorg en Planning:

 1. Wij doen ons best om de isolatiewerkzaamheden uit te voeren volgens de natuurkalender om het natuurlijke ritme van vogels en vleermuizen te respecteren.
 2. Vleermuizen zijn tussen 1 november en 1 maart inactief. Maatregelen worden genomen na 1 maart wanneer ze weer actief worden.
 3. Tijdens de kraamperiode vermijden we natuurvrij maken om verstoring van jonge dieren te voorkomen. Maatregelen moeten vóór 1 april zijn getroffen in verband met het broedseizoen van de dieren.

Natuurvriendelijk isolatiebedrijf

Bij Mega-ISO zetten we ons in voor milieuvriendelijk isoleren. Onze medewerkers hebben gespecialiseerde trainingen gevolgd, gericht op natuurvriendelijke isolatie, met speciale aandacht voor kwetsbare vogels en vleermuizen. Kijk voor meer informatie op Natuurvriendelijk isoleren
Maak uw huis groen, comfortabel en klaar voor de toekomst!

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?